Διονύσης & Νίκος Παλαιοθόδωρος | Χειροποίητες Ξύλινες Σκάλες Ποιότητας | Τηλ.: 210 5789802

εσωτερικές σκάλες-Ίσιες & Γωνιακές – Δρυς Γυαλί

Isies&Goniakes-DrysGyali (2) εσωτερικές σκάλες
Isies&Goniakes-DrysGyali (2) εσωτερικές σκάλες

 Εναέρια σκάλα γωνιακή

  Δρυς – γυαλί

Αυτή η ξύλινη σκάλα ανήκει στις μοντέρνες κατασκευές σε εσωτερικές σκάλες σπιτιών. Η σκάλα αυτή τοποθετήθηκε σε πολυτελή οικία στην Αθήνα.

Η εταιρία μας σχεδίασε την καλύτερη λύση σύμφωνα με της προτιμήσεις του πελάτη . Έτσι  κατασκευάστηκε μια πολύ λειτουργική σκάλα με υψηλή ποιότητα κατασκευής χρησιμοποιώντας μασίφ ξυλεία δρυός ξηραντηρίου άροζη πάχους 4,5 εκ.  για το πάτημα του σκαλοπατιού καθώς και τον σκελετό της σκάλας και 2,2 εκ μασίφ ίδια ξυλεία για το ρίχτι. Το λούστρο που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή τη δουλεία είναι οικολογικό 2 συστατικών πατωμάτων προσφέροντας την μέγιστη δυνατή προστασία σε βάθος χρόνου.

Για την κουπαστή χρησιμοποιήσαμε τετράγωνες κολόνες 8χ8 εκ και κουπαστή 7χ5 εκ ίδιας ξυλείας,στην οποία είχαμε δημιουργήσει ένα ποταμό ώστε να εφαρμόσει το γυαλί.

Το γυαλί είναι τρίπλεξ 10 χιλ ψημένο,ενδιάμεσα υπάρχει μία μεμβράνη που κρατά τα γυαλιά μαζί έτσι στην εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του χτυπηθεί θα σπάσει άλλα χωρίς να πέσει και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

λεπτομέρειες ποιότητας skala-step

Όλες μας οι κατασκευές φτιάχνονται από εμάς του Ίδιους.

Διαλέγουμε και αγοράζουμε τις καλύτερες ποιότητες ξυλείας  και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας  σας προσφέρουμε ποιοτικές και διαχρονικές δουλειές χωρίς προβλήματα με απουσία τριγμών.

Όλες μας οι σκάλες  είναι με κινησιές και λούκια δηλαδή όλα τα μέρη της κάθε σκάλας (κουμπώνουν) το ένα με το άλλο!

Δείτε όλες τις δουλειές της κατηγορίας ΙΣΙΕΣ & ΓΩΝΙΑΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

  • ΥΛΙΚΟ ΣΚΑΛΑΣ ΞΥΛΕΙΑ ΔΡΥΣ ΑΡΟΖΗ
  • ΥΛΙΚΟ ΚΑΓΚΕΛΟΥ ΓΥΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  • ΤΥΠΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΓΩΝΙΑΚΗ ΜΕ ΡΙΧΤΙ