Διονύσης & Νίκος Παλαιοθόδωρος | Χειροποίητες Ξύλινες Σκάλες Ποιότητας | Τηλ.: 210 5789802

Ξύλινες Σκάλες | Skala Step

Posted in: MY HOME woodcreations

My Home 2 – Μοναστηριακό τραπέζι

Μοναστηριακό τραπέζι για το σπίτι σας από τη “Skala Step”

Η “Skala Step” σας παρουσιάζει τη δεύτερη πρόταση της για την τραπεζαρία σας. Το My Home 2 είναι ένα τραπέζι μοναστηριακού τύπου, από μασίφ ξύλο, που θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σας!

Για τους Έλληνες το τραπέζι φαγητού είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό έπιπλο στο σπίτι μας. Είναι το σημείο που θα μαζευτεί η οικογένεια, η παρέα και θα περάσει όμορφες στιγμές! Παράλληλα είναι ένα τραπέζι που θα χρησιμοποιηθεί για πολλές ακόμα δουλειές, από το σημείο που θα πιούμε έναν απλό καφέ μέχρι το σημείο που θα διαβάσουμε ή θα κάνουμε κάποια εργασία. Για το λόγο αυτό η επιλογή του πρέπει να γίνει με προσοχή.

My Home 2 - ΤραπεζαριαΤο μοναστηριακό τραπέζι όπως εύκολα μαρτυράει το όνομα του, έχει προέλευση από τα τραπέζια που χρησιμοποιούσαν για τις συναθροίσεις τους οι μοναχοί κυρίως στην Κεντρική Ευρώπη. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι απλές σχεδιαστικές γραμμές, η στιβαρή κατασκευή και τα σκούρα χρώματα. Συνήθως το ξύλο είναι το μοναδικό υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις συνδυάζεται με σίδερο.

Πάνω σε αυτούς τους άξονες η Skala Step κατασκεύασε το My Home 2. Ο σχεδιασμός του είναι ουδέτερος, απλό παραλληλόγραμμο, ώστε να ταιριάζει σε κάθε τύπο σπιτιού – κλασσικό και μοντέρνο. Η ξυλεία που χρησιμοποιήσαμε είναι δρυς μασίφ που προσδίδει στο τραπέζι μοναδική ανθεκτικότητα. Η πρόταση μας είναι συνδυασμός του τραπεζιού με μοντέρνα χειροποίητη καρέκλα σε ουδέτερο χρώμα.

  • My Home 2 - Trapezaria
  • My Home 2 - Τραπεζαρια
  • My Home 2- Καρέκλα

Have your say