Διονύσης & Νίκος Παλαιοθόδωρος | Χειροποίητες Ξύλινες Σκάλες Ποιότητας | Τηλ.: 210 5789802

Χειροποίητη κυκλική σκάλα – “Χαϊδάρι 2”

"Χαϊδάρι 2" κυκλική σκάλα“Χαϊδάρι 2” – χειροποίητη κυκλική σκάλα

Η κυκλική σκάλα “Χαϊδάρι 2” είναι μια ξύλινη – εξ’ολοκλήρου χειροποίητη – σκάλα με κουπαστή από μασίφ ξύλο και ανοξείδωτα κάγκελα.

Η συγκεκριμένη σκάλα κατασκευάστηκε το 2012 και τοποθετήθηκε σε νεόδμητη κατοικία στην περιοχή Παλατάκι Χαϊδαρίου. Η διάμετρος του κύκλου της σκάλας είναι 1,4ο m καθιστώντας την ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο.

Ο σκελετός και τα πατήματα (σκαλοπάτια) είναι φτιαγμένα από μασίφ ξυλεία δρυός, με πάχος σκαλοπατιού 4,5 cm και πάχος κορμού 12 cm. Το ξύλο είναι βαμμένο με οικολογικά χρώματα σε χρώμα “Βέγκε”.

Κυκλική σκάλα "Χαϊδάρι 2"Η κουπαστή είναι μασίφ χειροποίητη από δρυ με πάχος 4,5 cm και τα κάγκελα είναι inox (ανοξείδωτα) ποιότητας 316.

Το κλείσιμο της σκάλας (στον πάνω όροφο) είναι και αυτό από μασίφ ξύλο δρυός για να δένει αρμονικά το χώρο με τη σκάλα.

Λεπτομέρειες ποιότητας “Skala Step”

Η ποιότητα 316 είναι η υψηλότερη ποιότητα ανοξείδωτου χάλυβα. Χρησιμοποιείται τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους και παρέχει εγγύηση εφ’όρου ζωής κατά της οξείδωσης. Αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κατασκευές υψηλών απαιτήσεων.

Η ξυλεία δρυός είναι γνωστή για τη σκληρότητα της και εγγυάται μια σταθερή κατασκευή, χωρίς τριγμούς. Η εταιρία μας, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα των κατασκευών της, επιλέγει και χρησιμοποιεί φουρνιστή ξυλεία (ξηραντηρίου) και ελέγχεται από εμάς με τη μέθοδο της υγρομέτρησης κατά την παραλαβή.

Για τη βαφή του ξύλου χρησιμοποιούμε μόνο οικολογικά χρώματα και βερνίκια. 

Όλες οι κατασκευές μας περιλαμβάνουν και την επένδυση στο τελείωμα της σκάλας δίνοντας ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. 

Δείτε όλες τις δουλειές της κατηγορίας ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

  • Έτος Κατασκευής 2012
  • Υλικό Κατασκευής Δρυς & Inox 316
  • Εκτιμώμενος χρόνος 20-30 μέρες
  • Χρήση Κατοικία / Επαγγελματική
  • Τύπος Κυκλική